Paella
| Rätt/råvara: | Maträtt, kött, "potatis" och grönsak, soppa, låda |
| Livsmedelsgrupp: | Risrätter |
| Innehåll per 100 gram | |||
| Energifördelning | |||
| Fett | 20,3 | % | |
| Protein | 39,6 | % | |
| Kolhydrater | 40,1 | % | |
| Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 111 | kcal |
| Energi kJ | 465 | kJ | |
| Fett | 4,4 | g | |
| Kolhydrat | 8,7 | g | |
| Protein | 8,6 | g | |
| Fett | Enkelomättade fettsyror | 2,1 | g |
| Fettsyror C16 (Palmetinsyra) | 0,8 | g | |
| Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) | 0,2 | g | |
| Fettsyror C18 (Stearinsyra) | 0,2 | g | |
| Fettsyror C18:1 (Oljesyra) | 1,8 | g | |
| Fettsyror C18:2 (Linolsyra) | 0,6 | g | |
| Fettsyror C18:3 (Linolensyra) | 0,1 | g | |
| Fleromättade fettsyror | 0,9 | g | |
| Kolesterol | 36,6 | mg | |
| Mättade fettsyror | 1,1 | g | |
| Kolhydrater | Disackarider | 0,3 | g |
| Fibrer | 0,8 | g | |
| Monosackarider | 0,2 | g | |
| Sackaros | 0,3 | g | |
| Mineralämnen | Fosfor | 119 | mg |
| Jod | 13 | µg | |
| Järn | 1,54 | mg | |
| Kalcium | 35 | mg | |
| Kalium | 127 | mg | |
| Magnesium | 20 | mg | |
| Natrium | 275 | mg | |
| Selen | 10,8 | µg | |
| Zink | 0,95 | mg | |
| Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 0,98 | mg |
| Askorbinsyra (Vitamin C) | 4 | mg | |
| Folat (Folsyra) | 10 | µg | |
| Karoten (Provitamin (A-vitamin)) | 41 | µg | |
| Niacin (Vitamin B3) | 3 | mg | |
| Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 4,6 | mg | |
| Retinol (Vitamin A) | 24 | µg | |
| Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 27 | µg | |
| Riboflavin (Vitamin B2) | 0,08 | mg | |
| Tiamin (Vitamin B1) | 0,07 | mg | |
| Vitamin B12 (Kobalamin) | 1,08 | µg | |
| Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,13 | mg | |
| Vitamin D | 0,42 | µg | |
| Vitamin E | 0,98 | mg | |
| Övrigt | Aska | 1,3 | g |
| Avfall | 1 | % | |
| Vatten | 76,1 | g | |