Du är här: Hem » Kaloritabellen » Oxrulad nöt stekt

Oxrulad nöt stekt

Maträttstyp:Stekt, kött, fisk, korv eller grönsak
Rätt/råvara:Del av måltid, tillagat kött, fisk, fågel, vegetariskt
Livsmedelsgrupp:Nöt kalv färskt fryst tillagat
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett42,5%
 Protein54,4%
 Kolhydrater3,1%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 235kcal
 Energi kJ985kJ
 Fett16,4g
 Kolhydrat1,2g
 Protein21g
FettEnkelomättade fettsyror7,7g
 Fettsyror C14 (Myristinsyra) 0,2g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 3,5g
 Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) 0,3g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 1,8g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 7,3g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 1,6g
 Fettsyror C18:3 (Linolensyra) 0,5g
 Fettsyror C20 (Arakinsyra) 0,1g
 Fleromättade fettsyror2,2g
 Kolesterol64,2mg
 Mättade fettsyror5,7g
KolhydraterDisackarider0,5g
 Fibrer0,1g
 Monosackarider0,2g
 Sackaros0,1g
MineralämnenFosfor211mg
 Jod25µg
 Järn2,09mg
 Kalcium24mg
 Kalium371mg
 Magnesium25mg
 Natrium576mg
 Selen8,4µg
 Zink3,16mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 1,05mg
 Folat (Folsyra) 9µg
 Karoten (Provitamin (A-vitamin)) 3µg
 Niacin (Vitamin B3) 4,8mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 8,7mg
 Retinol (Vitamin A) 5µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 5µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,18mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,13mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 0,98µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,34mg
 Vitamin D0,45µg
 Vitamin E1,05mg
ÖvrigtAska2,8g
 Avfall1%
 Vatten58,5g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa