Ostkaka färskost
| Maträttstyp: | Pudding eller låda |
| Rätt/råvara: | Efterrätt |
| Livsmedelsgrupp: | Osträtter |
| Innehåll per 100 gram | |||
| Energifördelning | |||
| Fett | 21,7 | % | |
| Protein | 35,1 | % | |
| Kolhydrater | 43,1 | % | |
| Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 154 | kcal |
| Energi kJ | 642 | kJ | |
| Fett | 6,5 | g | |
| Kolhydrat | 12,9 | g | |
| Protein | 10,5 | g | |
| Fett | Enkelomättade fettsyror | 2,6 | g |
| Fettsyror C12 (Laurinsyra) | 0,1 | g | |
| Fettsyror C14 (Myristinsyra) | 0,3 | g | |
| Fettsyror C16 (Palmetinsyra) | 1,4 | g | |
| Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) | 0,1 | g | |
| Fettsyror C18 (Stearinsyra) | 0,5 | g | |
| Fettsyror C18:1 (Oljesyra) | 2,5 | g | |
| Fettsyror C18:2 (Linolsyra) | 0,6 | g | |
| Fettsyror C4-C10 | 0,3 | g | |
| Fleromättade fettsyror | 0,6 | g | |
| Kolesterol | 76,7 | mg | |
| Mättade fettsyror | 2,6 | g | |
| Transfettsyror | 0,1 | g | |
| Kolhydrater | Disackarider | 10,2 | g |
| Fibrer | 0,3 | g | |
| Monosackarider | 0,1 | g | |
| Sackaros | 7,7 | g | |
| Mineralämnen | Fosfor | 152 | mg |
| Jod | 11 | µg | |
| Järn | 0,59 | mg | |
| Kalcium | 87 | mg | |
| Kalium | 138 | mg | |
| Magnesium | 20 | mg | |
| Natrium | 215 | mg | |
| Selen | 6,7 | µg | |
| Zink | 0,54 | mg | |
| Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 1,2 | mg |
| Folat (Folsyra) | 14 | µg | |
| Karoten (Provitamin (A-vitamin)) | 25 | µg | |
| Niacin (Vitamin B3) | 0,3 | mg | |
| Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 2,7 | mg | |
| Retinol (Vitamin A) | 58 | µg | |
| Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 60 | µg | |
| Riboflavin (Vitamin B2) | 0,2 | mg | |
| Tiamin (Vitamin B1) | 0,06 | mg | |
| Vitamin B12 (Kobalamin) | 0,59 | µg | |
| Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,05 | mg | |
| Vitamin D | 0,25 | µg | |
| Vitamin E | 1,2 | mg | |
| Övrigt | Aska | 1,3 | g |
| Avfall | 4 | % | |
| Vatten | 68,5 | g | |