Ost- och skinkpaj
| Rätt/råvara: | Måltid |
| Livsmedelsgrupp: | Pizza paj pirog färdig smörgås |
| Innehåll per 100 gram | |||
| Energifördelning | |||
| Fett | 38,5 | % | |
| Protein | 27,4 | % | |
| Kolhydrater | 34,0 | % | |
| Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 278 | kcal |
| Energi kJ | 1162 | kJ | |
| Fett | 18 | g | |
| Kolhydrat | 15,9 | g | |
| Protein | 12,8 | g | |
| Fett | Enkelomättade fettsyror | 6,6 | g |
| Fettsyror C12 (Laurinsyra) | 0,4 | g | |
| Fettsyror C14 (Myristinsyra) | 0,7 | g | |
| Fettsyror C16 (Palmetinsyra) | 5 | g | |
| Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) | 0,1 | g | |
| Fettsyror C18 (Stearinsyra) | 1,1 | g | |
| Fettsyror C18:1 (Oljesyra) | 6,4 | g | |
| Fettsyror C18:2 (Linolsyra) | 1,7 | g | |
| Fettsyror C18:3 (Linolensyra) | 0,6 | g | |
| Fettsyror C4-C10 | 0,6 | g | |
| Fleromättade fettsyror | 2,1 | g | |
| Kolesterol | 92,5 | mg | |
| Mättade fettsyror | 8,4 | g | |
| Transfettsyror | 0,2 | g | |
| Kolhydrater | Disackarider | 1,9 | g |
| Fibrer | 0,7 | g | |
| Monosackarider | 0,4 | g | |
| Sackaros | 0,1 | g | |
| Mineralämnen | Fosfor | 196 | mg |
| Jod | 11 | µg | |
| Järn | 0,72 | mg | |
| Kalcium | 169 | mg | |
| Kalium | 179 | mg | |
| Magnesium | 20 | mg | |
| Natrium | 403 | mg | |
| Selen | 7,4 | µg | |
| Zink | 1,35 | mg | |
| Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 2,01 | mg |
| Askorbinsyra (Vitamin C) | 2 | mg | |
| Folat (Folsyra) | 21 | µg | |
| Karoten (Provitamin (A-vitamin)) | 45 | µg | |
| Niacin (Vitamin B3) | 1,3 | mg | |
| Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 4 | mg | |
| Retinol (Vitamin A) | 181 | µg | |
| Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 184 | µg | |
| Riboflavin (Vitamin B2) | 0,19 | mg | |
| Tiamin (Vitamin B1) | 0,15 | mg | |
| Vitamin B12 (Kobalamin) | 0,64 | µg | |
| Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,14 | mg | |
| Vitamin D | 1,65 | µg | |
| Vitamin E | 2,01 | mg | |
| Vitamin K | 1 | µg | |
| Övrigt | Aska | 1,9 | g |
| Avfall | 4 | % | |
| Vatten | 50,6 | g | |