Du är här: Hem » Kaloritabellen » Nötköttgryta lök purjolök morötter

Nötköttgryta lök purjolök morötter

Rätt/råvara:Del av måltid, tillagat kött, fisk, fågel, vegetariskt
Livsmedelsgrupp:Kött färskt fryst tillagat
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett35,8%
 Protein41,7%
 Kolhydrater22,5%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 110kcal
 Energi kJ462kJ
 Fett6,7g
 Kolhydrat4,2g
 Protein7,8g
FettEnkelomättade fettsyror3,2g
 Fettsyror C14 (Myristinsyra) 0,1g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 1,2g
 Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) 0,1g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 0,9g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 2,9g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 0,5g
 Fettsyror C18:3 (Linolensyra) 0,2g
 Fleromättade fettsyror0,8g
 Kolesterol18,9mg
 Mättade fettsyror2,4g
KolhydraterDisackarider1g
 Fibrer1,4g
 Monosackarider2,4g
 Sackaros1g
MineralämnenFosfor83mg
 Jod24µg
 Järn1,61mg
 Kalcium27mg
 Kalium277mg
 Magnesium17mg
 Natrium288mg
 Selen3,8µg
 Zink1,79mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 0,83mg
 Askorbinsyra (Vitamin C) 7mg
 Folat (Folsyra) 27µg
 Karoten (Provitamin (A-vitamin)) 925µg
 Niacin (Vitamin B3) 2,4mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 3,9mg
 Retinol (Vitamin A) 5µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 93µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,07mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,04mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 0,32µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,15mg
 Vitamin D0,21µg
 Vitamin E0,83mg
ÖvrigtAska1,5g
 Avfall20%
 Vatten78,4g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa