Du är här: Hem » Kaloritabellen » Köttfärsjärpar stekta blandfärs 70/30

Köttfärsjärpar stekta blandfärs 70/30

Rätt/råvara:Del av måltid, tillagat kött, fisk, fågel, vegetariskt
Livsmedelsgrupp:Köttprodukter kötträtter
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett37,7%
 Protein47,8%
 Kolhydrater14,5%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 224kcal
 Energi kJ937kJ
 Fett14,3g
 Kolhydrat5,5g
 Protein18,1g
FettEnkelomättade fettsyror5,6g
 Fettsyror C14 (Myristinsyra) 0,4g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 3,5g
 Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) 0,4g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 2,3g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 5,1g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 0,7g
 Fettsyror C18:3 (Linolensyra) 0,1g
 Fettsyror C20:4 (Arakidonsyra) 0,1g
 Fettsyror C4-C100,1g
 Fleromättade fettsyror0,9g
 Kolesterol91mg
 Mättade fettsyror6,5g
KolhydraterDisackarider1,6g
 Fibrer0,3g
 Monosackarider0,1g
MineralämnenFosfor199mg
 Jod78µg
 Järn1,88mg
 Kalcium55mg
 Kalium339mg
 Magnesium27mg
 Natrium661mg
 Selen9,7µg
 Zink4,07mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 0,6mg
 Askorbinsyra (Vitamin C) 1mg
 Folat (Folsyra) 14µg
 Karoten (Provitamin (A-vitamin)) 72µg
 Niacin (Vitamin B3) 4,3mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 7,7mg
 Retinol (Vitamin A) 34µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 40µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,2mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,15mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 1,01µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,3mg
 Vitamin D0,58µg
 Vitamin E0,6mg
ÖvrigtAska2,6g
 Avfall1%
 Vatten59,1g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa