Du är här: Hem » Kaloritabellen » Kolja panerad stekt

Kolja panerad stekt

Maträttstyp:Stekt, kött, fisk, korv eller grönsak
Rätt/råvara:Del av måltid, tillagat kött, fisk, fågel, vegetariskt
Livsmedelsgrupp:Fisk färsk fryst kokt
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett21,3%
 Protein60,1%
 Kolhydrater18,6%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 150kcal
 Energi kJ628kJ
 Fett6,2g
 Kolhydrat5,4g
 Protein17,5g
FettEnkelomättade fettsyror2,4g
 Fettsyror C12 (Laurinsyra) 0,1g
 Fettsyror C14 (Myristinsyra) 0,1g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 1,6g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 0,2g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 2,4g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 0,7g
 Fettsyror C18:3 (Linolensyra) 0,2g
 Fettsyror C20:5 (Eikosapentaensyra, EPA) 0,1g
 Fettsyror C22:6 (Dokosahexaensyra, DHA) 0,1g
 Fleromättade fettsyror1,1g
 Kolesterol83,5mg
 Mättade fettsyror2,2g
KolhydraterDisackarider0,2g
 Fibrer0,4g
 Monosackarider0,1g
MineralämnenFosfor219mg
 Jod56µg
 Järn0,72mg
 Kalcium40mg
 Kalium291mg
 Magnesium26mg
 Natrium557mg
 Selen19µg
 Zink0,39mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 1,18mg
 Folat (Folsyra) 12µg
 Karoten (Provitamin (A-vitamin)) 3µg
 Niacin (Vitamin B3) 2,7mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 6mg
 Retinol (Vitamin A) 63µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 63µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,09mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,05mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 1,04µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,14mg
 Vitamin D1,26µg
 Vitamin E1,18mg
ÖvrigtAska2,4g
 Avfall45%
 Vatten68g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa