Kolja panerad stekt
| Maträttstyp: | Stekt, kött, fisk, korv eller grönsak |
| Rätt/råvara: | Del av måltid, tillagat kött, fisk, fågel, vegetariskt |
| Livsmedelsgrupp: | Fisk färsk fryst kokt |
| Innehåll per 100 gram | |||
| Energifördelning | |||
| Fett | 21,3 | % | |
| Protein | 60,1 | % | |
| Kolhydrater | 18,6 | % | |
| Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 150 | kcal |
| Energi kJ | 628 | kJ | |
| Fett | 6,2 | g | |
| Kolhydrat | 5,4 | g | |
| Protein | 17,5 | g | |
| Fett | Enkelomättade fettsyror | 2,4 | g |
| Fettsyror C12 (Laurinsyra) | 0,1 | g | |
| Fettsyror C14 (Myristinsyra) | 0,1 | g | |
| Fettsyror C16 (Palmetinsyra) | 1,6 | g | |
| Fettsyror C18 (Stearinsyra) | 0,2 | g | |
| Fettsyror C18:1 (Oljesyra) | 2,4 | g | |
| Fettsyror C18:2 (Linolsyra) | 0,7 | g | |
| Fettsyror C18:3 (Linolensyra) | 0,2 | g | |
| Fettsyror C20:5 (Eikosapentaensyra, EPA) | 0,1 | g | |
| Fettsyror C22:6 (Dokosahexaensyra, DHA) | 0,1 | g | |
| Fleromättade fettsyror | 1,1 | g | |
| Kolesterol | 83,5 | mg | |
| Mättade fettsyror | 2,2 | g | |
| Kolhydrater | Disackarider | 0,2 | g |
| Fibrer | 0,4 | g | |
| Monosackarider | 0,1 | g | |
| Mineralämnen | Fosfor | 219 | mg |
| Jod | 56 | µg | |
| Järn | 0,72 | mg | |
| Kalcium | 40 | mg | |
| Kalium | 291 | mg | |
| Magnesium | 26 | mg | |
| Natrium | 557 | mg | |
| Selen | 19 | µg | |
| Zink | 0,39 | mg | |
| Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 1,18 | mg |
| Folat (Folsyra) | 12 | µg | |
| Karoten (Provitamin (A-vitamin)) | 3 | µg | |
| Niacin (Vitamin B3) | 2,7 | mg | |
| Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 6 | mg | |
| Retinol (Vitamin A) | 63 | µg | |
| Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 63 | µg | |
| Riboflavin (Vitamin B2) | 0,09 | mg | |
| Tiamin (Vitamin B1) | 0,05 | mg | |
| Vitamin B12 (Kobalamin) | 1,04 | µg | |
| Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,14 | mg | |
| Vitamin D | 1,26 | µg | |
| Vitamin E | 1,18 | mg | |
| Övrigt | Aska | 2,4 | g |
| Avfall | 45 | % | |
| Vatten | 68 | g | |