Keso färskost chili pesto lök feta 3,5-5% fett
| Tillverkare: | Industritillverkat, mindre företag |
| Rätt/råvara: | Produkt/vara |
| Livsmedelsgrupp: | Färskost kvarg uppfyller nyckelhålet |
| Innehåll per 100 gram |
| Energifördelning |  |
| | Fett | 24,1 | % |
| | Protein | 70,7 | % |
| | Kolhydrater | 5,2 | % |
| Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 94 | kcal |
| | Energi kJ | 393 | kJ |
| | Fett | 4,2 | g |
| | Kolhydrat | 0,9 | g |
| | Protein | 12,3 | g |
| Fett | Enkelomättade fettsyror | 1,1 | g |
| | Fettsyror C12 (Laurinsyra) | 0,1 | g |
| | Fettsyror C14 (Myristinsyra) | 0,4 | g |
| | Fettsyror C16 (Palmetinsyra) | 1,2 | g |
| | Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra
) | 0,1 | g |
| | Fettsyror C18 (Stearinsyra) | 0,4 | g |
| | Fettsyror C18:1 (Oljesyra) | 1 | g |
| | Fettsyror C18:2 (Linolsyra) | 0,1 | g |
| | Fettsyror C4-C10 | 0,4 | g |
| | Fleromättade fettsyror | 0,2 | g |
| | Kolesterol | 15,2 | mg |
| | Mättade fettsyror | 2,7 | g |
| | Transfettsyror | 0,2 | g |
| Kolhydrater | Disackarider | 1,5 | g |
| | Fibrer | 1,7 | g |
| | Monosackarider | 0,1 | g |
| | Sackaros | 0,1 | g |
| Mineralämnen | Fosfor | 129 | mg |
| | Jod | 6 | µg |
| | Järn | 0,13 | mg |
| | Kalcium | 43 | mg |
| | Kalium | 92 | mg |
| | Magnesium | 6 | mg |
| | Natrium | 491 | mg |
| | Selen | 5,8 | µg |
| | Zink | 0,43 | mg |
| Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 0,31 | mg |
| | Folat (Folsyra) | 23 | µg |
| | Karoten (Provitamin (A-vitamin)) | 84 | µg |
| | Niacin (Vitamin B3) | 0,2 | mg |
| | Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 3 | mg |
| | Retinol (Vitamin A) | 48 | µg |
| | Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 56 | µg |
| | Riboflavin (Vitamin B2) | 0,19 | mg |
| | Tiamin (Vitamin B1) | 0,02 | mg |
| | Vitamin B12 (Kobalamin) | 0,25 | µg |
| | Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,06 | mg |
| | Vitamin D | 0,1 | µg |
| | Vitamin E | 0,31 | mg |
| | Vitamin K | 6 | µg |
| Övrigt | Aska | 1,6 | g |
| | Vatten | 79,3 | g |
Källa, referenser och övriga länkar