Du är här: Hem » Kaloritabellen » Kantarellstuvning

Kantarellstuvning

Rätt/råvara:Del av måltid, grönsaker
Livsmedelsgrupp:Grönsaks- rotfrukts- baljväxträtter och produkter
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett48,1%
 Protein15,5%
 Kolhydrater36,4%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 167kcal
 Energi kJ699kJ
 Fett12,4g
 Kolhydrat9,4g
 Protein4g
FettEnkelomättade fettsyror5,6g
 Fettsyror C12 (Laurinsyra) 0,2g
 Fettsyror C14 (Myristinsyra) 0,5g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 1,8g
 Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) 0,1g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 0,7g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 5,5g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 1,6g
 Fettsyror C18:3 (Linolensyra) 0,8g
 Fettsyror C20 (Arakinsyra) 0,1g
 Fettsyror C4-C100,5g
 Fleromättade fettsyror2,5g
 Kolesterol14,6mg
 Mättade fettsyror4g
 Transfettsyror0,1g
KolhydraterDisackarider3,8g
 Fibrer1,4g
 Monosackarider0,2g
MineralämnenFosfor103mg
 Jod59µg
 Järn0,58mg
 Kalcium93mg
 Kalium368mg
 Magnesium16mg
 Natrium452mg
 Selen1,7µg
 Zink0,91mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 2mg
 Askorbinsyra (Vitamin C) 2mg
 Folat (Folsyra) 12µg
 Karoten (Provitamin (A-vitamin)) 704µg
 Niacin (Vitamin B3) 2,9mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 3,7mg
 Retinol (Vitamin A) 39µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 98µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,24mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,08mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 0,29µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,05mg
 Vitamin D1,34µg
 Vitamin E2mg
ÖvrigtAska2,2g
 Avfall6%
 Vatten70,6g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa