Du är här: Hem » Kaloritabellen » Kalops

Kalops

Rätt/råvara:Del av måltid, tillagat kött, fisk, fågel, vegetariskt
Livsmedelsgrupp:Köttprodukter kötträtter
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett41,4%
 Protein50,2%
 Kolhydrater8,4%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 159kcal
 Energi kJ665kJ
 Fett10,9g
 Kolhydrat2,2g
 Protein13,2g
FettEnkelomättade fettsyror4,9g
 Fettsyror C14 (Myristinsyra) 0,2g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 2,2g
 Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) 0,3g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 1,6g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 4,4g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 0,6g
 Fettsyror C18:3 (Linolensyra) 0,3g
 Fleromättade fettsyror0,9g
 Kolesterol37,4mg
 Mättade fettsyror4,3g
KolhydraterDisackarider0,2g
 Fibrer0,2g
 Monosackarider0,4g
 Sackaros0,2g
MineralämnenFosfor120mg
 Jod25µg
 Järn1,74mg
 Kalcium11mg
 Kalium250mg
 Magnesium17mg
 Natrium235mg
 Selen6,3µg
 Zink3,09mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 0,71mg
 Folat (Folsyra) 8µg
 Karoten (Provitamin (A-vitamin)) 18µg
 Niacin (Vitamin B3) 4mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 6,5mg
 Retinol (Vitamin A) 9µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 11µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,09mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,04mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 0,63µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,17mg
 Vitamin D0,42µg
 Vitamin E0,71mg
ÖvrigtAska1,3g
 Avfall20%
 Vatten72,3g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa