Du är här: Hem » Kaloritabellen » Hjärtgryta

Hjärtgryta

Rätt/råvara:Del av måltid, tillagat kött, fisk, fågel, vegetariskt
Livsmedelsgrupp:Inälver organ produkter o rätter
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett29,8%
 Protein45,0%
 Kolhydrater25,1%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 97kcal
 Energi kJ404kJ
 Fett5,1g
 Kolhydrat4,3g
 Protein7,7g
FettEnkelomättade fettsyror2,1g
 Fettsyror C14 (Myristinsyra) 0,1g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 0,8g
 Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) 0,1g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 0,6g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 2g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 0,4g
 Fettsyror C18:3 (Linolensyra) 0,2g
 Fleromättade fettsyror0,6g
 Kolesterol64mg
 Mättade fettsyror1,6g
KolhydraterDisackarider1g
 Fibrer1,4g
 Monosackarider2,5g
 Sackaros1g
MineralämnenFosfor91mg
 Jod2µg
 Järn2,51mg
 Kalcium21mg
 Kalium230mg
 Magnesium16mg
 Natrium230mg
 Selen3,9µg
 Zink0,74mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 0,66mg
 Askorbinsyra (Vitamin C) 7mg
 Folat (Folsyra) 30µg
 Karoten (Provitamin (A-vitamin)) 1209µg
 Niacin (Vitamin B3) 3,8mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 5,2mg
 Retinol (Vitamin A) 3µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 120µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,24mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,12mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 2,77µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,11mg
 Vitamin D0,43µg
 Vitamin E0,66mg
ÖvrigtAska1,3g
 Avfall16%
 Vatten80,2g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa