Du är här: Hem » Kaloritabellen » Hargryta

Hargryta

Rätt/råvara:Del av måltid, tillagat kött, fisk, fågel, vegetariskt
Livsmedelsgrupp:Småvilt färskt fryst tillagat
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett18,6%
 Protein68,8%
 Kolhydrater12,6%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 116kcal
 Energi kJ485kJ
 Fett4,3g
 Kolhydrat2,9g
 Protein15,9g
FettEnkelomättade fettsyror1,7g
 Fettsyror C14 (Myristinsyra) 0,1g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 0,7g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 0,2g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 1,6g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 0,9g
 Fettsyror C18:3 (Linolensyra) 0,4g
 Fleromättade fettsyror1,3g
 Kolesterol42,5mg
 Mättade fettsyror1,1g
KolhydraterDisackarider0,4g
 Fibrer0,9g
 Monosackarider1,3g
 Sackaros0,4g
MineralämnenFosfor172mg
 Jod36µg
 Järn3,23mg
 Kalcium29mg
 Kalium336mg
 Magnesium25mg
 Natrium397mg
 Selen7,3µg
 Zink0,85mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 0,85mg
 Askorbinsyra (Vitamin C) 3mg
 Folat (Folsyra) 11µg
 Karoten (Provitamin (A-vitamin)) 57µg
 Niacin (Vitamin B3) 3,4mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 6,3mg
 Retinol (Vitamin A) 4µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 8µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,26mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,16mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 0,46µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,15mg
 Vitamin D0,26µg
 Vitamin E0,85mg
ÖvrigtAska1,5g
 Avfall2%
 Vatten74,5g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa