Hargryta
| Rätt/råvara: | Del av måltid, tillagat kött, fisk, fågel, vegetariskt | 
| Livsmedelsgrupp: | Småvilt färskt fryst tillagat | 
| Innehåll per 100 gram | |||
| Energifördelning | |||
| Fett | 18,6 | % | |
| Protein | 68,8 | % | |
| Kolhydrater | 12,6 | % | |
| Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 116 | kcal | 
| Energi kJ | 485 | kJ | |
| Fett | 4,3 | g | |
| Kolhydrat | 2,9 | g | |
| Protein | 15,9 | g | |
| Fett | Enkelomättade fettsyror | 1,7 | g | 
| Fettsyror C14 (Myristinsyra) | 0,1 | g | |
| Fettsyror C16 (Palmetinsyra) | 0,7 | g | |
| Fettsyror C18 (Stearinsyra) | 0,2 | g | |
| Fettsyror C18:1 (Oljesyra) | 1,6 | g | |
| Fettsyror C18:2 (Linolsyra) | 0,9 | g | |
| Fettsyror C18:3 (Linolensyra) | 0,4 | g | |
| Fleromättade fettsyror | 1,3 | g | |
| Kolesterol | 42,5 | mg | |
| Mättade fettsyror | 1,1 | g | |
| Kolhydrater | Disackarider | 0,4 | g | 
| Fibrer | 0,9 | g | |
| Monosackarider | 1,3 | g | |
| Sackaros | 0,4 | g | |
| Mineralämnen | Fosfor | 172 | mg | 
| Jod | 36 | µg | |
| Järn | 3,23 | mg | |
| Kalcium | 29 | mg | |
| Kalium | 336 | mg | |
| Magnesium | 25 | mg | |
| Natrium | 397 | mg | |
| Selen | 7,3 | µg | |
| Zink | 0,85 | mg | |
| Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 0,85 | mg | 
| Askorbinsyra (Vitamin C) | 3 | mg | |
| Folat (Folsyra) | 11 | µg | |
| Karoten (Provitamin (A-vitamin)) | 57 | µg | |
| Niacin (Vitamin B3) | 3,4 | mg | |
| Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 6,3 | mg | |
| Retinol (Vitamin A) | 4 | µg | |
| Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 8 | µg | |
| Riboflavin (Vitamin B2) | 0,26 | mg | |
| Tiamin (Vitamin B1) | 0,16 | mg | |
| Vitamin B12 (Kobalamin) | 0,46 | µg | |
| Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,15 | mg | |
| Vitamin D | 0,26 | µg | |
| Vitamin E | 0,85 | mg | |
| Övrigt | Aska | 1,5 | g | 
| Avfall | 2 | % | |
| Vatten | 74,5 | g | |