Du är här: Hem » Kaloritabellen » Gulasch nötkött

Gulasch nötkött

Rätt/råvara:Del av måltid, tillagat kött, fisk, fågel, vegetariskt
Livsmedelsgrupp:Kött färskt fryst tillagat
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett39,9%
 Protein44,3%
 Kolhydrater15,8%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 123kcal
 Energi kJ516kJ
 Fett8,1g
 Kolhydrat3,2g
 Protein9g
FettEnkelomättade fettsyror3,8g
 Fettsyror C14 (Myristinsyra) 0,1g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 1,5g
 Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) 0,2g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 1,1g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 3,6g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 0,6g
 Fettsyror C18:3 (Linolensyra) 0,2g
 Fleromättade fettsyror1g
 Kolesterol23,8mg
 Mättade fettsyror2,9g
KolhydraterDisackarider0,7g
 Fibrer1,1g
 Monosackarider1,9g
 Sackaros0,7g
MineralämnenFosfor93mg
 Jod43µg
 Järn1,39mg
 Kalcium25mg
 Kalium291mg
 Magnesium18mg
 Natrium431mg
 Selen4,2µg
 Zink2,12mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 1,08mg
 Askorbinsyra (Vitamin C) 3mg
 Folat (Folsyra) 15µg
 Karoten (Provitamin (A-vitamin)) 76µg
 Niacin (Vitamin B3) 2,8mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 4,5mg
 Retinol (Vitamin A) 6µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 12µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,07mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,04mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 0,4µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,16mg
 Vitamin D0,26µg
 Vitamin E1,08mg
ÖvrigtAska1,8g
 Avfall15%
 Vatten76,8g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa