Du är här: Hem » Kaloritabellen » Grönsakssufflé

Grönsakssufflé

Rätt/råvara:Maträtt, kött, "potatis" och grönsak, soppa, låda
Livsmedelsgrupp:Grönsaks- rotfrukts- baljväxträtter och produkter
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett31,1%
 Protein28,3%
 Kolhydrater40,6%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 103kcal
 Energi kJ433kJ
 Fett5,6g
 Kolhydrat7,3g
 Protein5,1g
FettEnkelomättade fettsyror2,7g
 Fettsyror C14 (Myristinsyra) 0,1g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 0,8g
 Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) 0,1g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 0,3g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 2,6g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 0,8g
 Fettsyror C18:3 (Linolensyra) 0,2g
 Fleromättade fettsyror1,1g
 Kolesterol107,2mg
 Mättade fettsyror1,3g
KolhydraterDisackarider1,5g
 Fibrer1,7g
 Monosackarider1g
 Sackaros0,7g
MineralämnenFosfor96mg
 Jod33µg
 Järn1,01mg
 Kalcium46mg
 Kalium196mg
 Magnesium15mg
 Natrium308mg
 Selen6,6µg
 Zink0,36mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 1,23mg
 Askorbinsyra (Vitamin C) 4mg
 Folat (Folsyra) 24µg
 Karoten (Provitamin (A-vitamin)) 436µg
 Niacin (Vitamin B3) 0,6mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 1,8mg
 Retinol (Vitamin A) 56µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 97µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,14mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,08mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 0,38µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,07mg
 Vitamin D0,36µg
 Vitamin E1,23mg
ÖvrigtAska1,5g
 Avfall9%
 Vatten78,7g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa