Fruktkaka
| Rätt/råvara: | Produkt/vara | 
| Livsmedelsgrupp: | Mjuk kaka | 
| Innehåll per 100 gram | |||
| Energifördelning | |||
| Fett | 26,6 | % | |
| Protein | 8,7 | % | |
| Kolhydrater | 64,7 | % | |
| Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 397 | kcal | 
| Energi kJ | 1661 | kJ | |
| Fett | 19,5 | g | |
| Kolhydrat | 47,4 | g | |
| Protein | 6,4 | g | |
| Fett | Enkelomättade fettsyror | 8,7 | g | 
| Fettsyror C12 (Laurinsyra) | 0,4 | g | |
| Fettsyror C14 (Myristinsyra) | 0,2 | g | |
| Fettsyror C16 (Palmetinsyra) | 4,9 | g | |
| Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) | 0,1 | g | |
| Fettsyror C18 (Stearinsyra) | 0,6 | g | |
| Fettsyror C18:1 (Oljesyra) | 8,6 | g | |
| Fettsyror C18:2 (Linolsyra) | 2,8 | g | |
| Fettsyror C18:3 (Linolensyra) | 0,8 | g | |
| Fettsyror C4-C10 | 0,1 | g | |
| Fleromättade fettsyror | 3,4 | g | |
| Kolesterol | 63,4 | mg | |
| Mättade fettsyror | 6,9 | g | |
| Kolhydrater | Disackarider | 15,9 | g | 
| Fibrer | 3,2 | g | |
| Monosackarider | 12 | g | |
| Sackaros | 15,7 | g | |
| Mineralämnen | Fosfor | 137 | mg | 
| Jod | 4 | µg | |
| Järn | 1,81 | mg | |
| Kalcium | 78 | mg | |
| Kalium | 298 | mg | |
| Magnesium | 32 | mg | |
| Natrium | 185 | mg | |
| Selen | 4,5 | µg | |
| Zink | 0,55 | mg | |
| Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 3,67 | mg | 
| Askorbinsyra (Vitamin C) | 1 | mg | |
| Folat (Folsyra) | 14 | µg | |
| Karoten (Provitamin (A-vitamin)) | 361 | µg | |
| Niacin (Vitamin B3) | 1,7 | mg | |
| Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 2,9 | mg | |
| Retinol (Vitamin A) | 180 | µg | |
| Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 210 | µg | |
| Riboflavin (Vitamin B2) | 0,15 | mg | |
| Tiamin (Vitamin B1) | 0,13 | mg | |
| Vitamin B12 (Kobalamin) | 0,21 | µg | |
| Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,11 | mg | |
| Vitamin D | 2,08 | µg | |
| Vitamin E | 3,67 | mg | |
| Övrigt | Aska | 1,5 | g | 
| Avfall | 5 | % | |
| Vatten | 22,1 | g | |