Du är här: Hem » Kaloritabellen » Fläskköttgryta gris grönsaker

Fläskköttgryta gris grönsaker

Rätt/råvara:Del av måltid, tillagat kött, fisk, fågel, vegetariskt
Livsmedelsgrupp:Kött färskt fryst tillagat
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett32,7%
 Protein41,5%
 Kolhydrater25,7%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 99kcal
 Energi kJ414kJ
 Fett5,6g
 Kolhydrat4,4g
 Protein7,1g
FettEnkelomättade fettsyror2,7g
 Fettsyror C14 (Myristinsyra) 0,1g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 0,9g
 Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) 0,1g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 0,5g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 2,6g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 0,8g
 Fettsyror C18:3 (Linolensyra) 0,3g
 Fleromättade fettsyror1,2g
 Kolesterol17,3mg
 Mättade fettsyror1,6g
KolhydraterDisackarider0,4g
 Fibrer1,7g
 Monosackarider2,3g
 Sackaros0,4g
MineralämnenFosfor92mg
 Jod27µg
 Järn0,88mg
 Kalcium30mg
 Kalium343mg
 Magnesium20mg
 Natrium292mg
 Selen4,1µg
 Zink1,14mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 1,15mg
 Askorbinsyra (Vitamin C) 13mg
 Folat (Folsyra) 23µg
 Karoten (Provitamin (A-vitamin)) 132µg
 Niacin (Vitamin B3) 2,5mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 3,8mg
 Retinol (Vitamin A) 3µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 14µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,12mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,23mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 0,18µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,13mg
 Vitamin D0,17µg
 Vitamin E1,15mg
ÖvrigtAska1,6g
 Avfall8%
 Vatten79,7g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa