Du är här: Hem » Kaloritabellen » Fiskbullar i buljong konserv stuvade m mjölk

Fiskbullar i buljong konserv stuvade m mjölk

Rätt/råvara:Del av måltid, tillagat kött, fisk, fågel, vegetariskt
Livsmedelsgrupp:Fisk o skaldjursprodukter o rätter
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett22,8%
 Protein33,3%
 Kolhydrater43,9%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 88kcal
 Energi kJ370kJ
 Fett3,9g
 Kolhydrat7,5g
 Protein5,7g
FettEnkelomättade fettsyror1,6g
 Fettsyror C14 (Myristinsyra) 0,2g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 0,6g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 0,2g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 1,5g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 0,6g
 Fettsyror C18:3 (Linolensyra) 0,2g
 Fettsyror C4-C100,2g
 Fleromättade fettsyror0,8g
 Kolesterol26,5mg
 Mättade fettsyror1,2g
KolhydraterDisackarider2,2g
 Fibrer0,1g
MineralämnenFosfor106mg
 Jod38µg
 Järn0,11mg
 Kalcium90mg
 Kalium204mg
 Magnesium13mg
 Natrium817mg
 Selen13,4µg
 Zink0,46mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 0,53mg
 Folat (Folsyra) 3µg
 Karoten (Provitamin (A-vitamin)) 6µg
 Niacin (Vitamin B3) 0,7mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 1,9mg
 Retinol (Vitamin A) 36µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 37µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,08mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,05mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 0,49µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,05mg
 Vitamin D0,21µg
 Vitamin E0,53mg
ÖvrigtAska2,1g
 Vatten80,7g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa