Du är här: Hem » Kaloritabellen » Blomkålsstuvning

Blomkålsstuvning

Maträttstyp:Stuvning
Rätt/råvara:Del av måltid, grönsaker
Livsmedelsgrupp:Grönsaks- rotfrukts- baljväxträtter och produkter
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett21,7%
 Protein22,6%
 Kolhydrater55,7%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 57kcal
 Energi kJ239kJ
 Fett2,3g
 Kolhydrat5,9g
 Protein2,4g
FettEnkelomättade fettsyror0,9g
 Fettsyror C14 (Myristinsyra) 0,1g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 0,4g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 0,2g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 0,9g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 0,3g
 Fettsyror C18:3 (Linolensyra) 0,1g
 Fettsyror C4-C100,1g
 Fleromättade fettsyror0,4g
 Kolesterol3,8mg
 Mättade fettsyror0,9g
KolhydraterDisackarider2g
 Fibrer1,5g
 Monosackarider1g
 Sackaros0,1g
MineralämnenFosfor62mg
 Jod20µg
 Järn0,27mg
 Kalcium55mg
 Kalium241mg
 Magnesium12mg
 Natrium138mg
 Selen1µg
 Zink0,42mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 0,34mg
 Askorbinsyra (Vitamin C) 19mg
 Folat (Folsyra) 21µg
 Karoten (Provitamin (A-vitamin)) 33µg
 Niacin (Vitamin B3) 0,5mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 1mg
 Retinol (Vitamin A) 9µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 12µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,07mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,06mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 0,14µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,09mg
 Vitamin D0,01µg
 Vitamin E0,34mg
ÖvrigtAska1g
 Avfall12%
 Vatten86,9g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa