Bakad potatis m kycklingcurryröra sallad
| Maträttstyp: | Blandrätt, kött, mjölk, ägg |
| Tillverkare: | Industritillverkat, mindre företag |
| Rätt/råvara: | Maträtt, kött, "potatis" och grönsak, soppa, låda |
| Livsmedelsgrupp: | Potatisprodukter o rätter |
| Innehåll per 100 gram |
| Energifördelning |  |
| | Fett | 54,0 | % |
| | Protein | 14,6 | % |
| | Kolhydrater | 31,4 | % |
| Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 156 | kcal |
| | Energi kJ | 652 | kJ |
| | Fett | 12,2 | g |
| | Kolhydrat | 7,1 | g |
| | Protein | 3,3 | g |
| Fett | Enkelomättade fettsyror | 6,3 | g |
| | Fettsyror C12 (Laurinsyra) | 0,1 | g |
| | Fettsyror C16 (Palmetinsyra) | 0,8 | g |
| | Fettsyror C18 (Stearinsyra) | 0,2 | g |
| | Fettsyror C18:1 (Oljesyra) | 6,1 | g |
| | Fettsyror C18:2 (Linolsyra) | 2,9 | g |
| | Fettsyror C18:3 (Linolensyra) | 1 | g |
| | Fettsyror C20 (Arakinsyra) | 0,1 | g |
| | Fleromättade fettsyror | 3,8 | g |
| | Kolesterol | 17,3 | mg |
| | Mättade fettsyror | 1,3 | g |
| Kolhydrater | Fibrer | 3 | g |
| | Monosackarider | 1 | g |
| Mineralämnen | Fosfor | 56 | mg |
| | Jod | 5 | µg |
| | Järn | 0,46 | mg |
| | Kalcium | 15 | mg |
| | Kalium | 347 | mg |
| | Magnesium | 18 | mg |
| | Natrium | 113 | mg |
| | Selen | 1,8 | µg |
| | Zink | 0,42 | mg |
| Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 3,27 | mg |
| | Askorbinsyra (Vitamin C) | 6 | mg |
| | Folat (Folsyra) | 18 | µg |
| | Karoten (Provitamin (A-vitamin)) | 40 | µg |
| | Niacin (Vitamin B3) | 1,9 | mg |
| | Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 2,5 | mg |
| | Retinol (Vitamin A) | 13 | µg |
| | Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 16 | µg |
| | Riboflavin (Vitamin B2) | 0,04 | mg |
| | Tiamin (Vitamin B1) | 0,05 | mg |
| | Vitamin B12 (Kobalamin) | 0,1 | µg |
| | Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,15 | mg |
| | Vitamin D | 0,2 | µg |
| | Vitamin E | 3,27 | mg |
| | Vitamin K | 15 | µg |
| Övrigt | Aska | 1,1 | g |
| | Vatten | 73,3 | g |
Källa, referenser och övriga länkar