Du är här: Hem » Kaloritabellen » Ambrosiakaka

Ambrosiakaka

Rätt/råvara:Produkt/vara
Livsmedelsgrupp:Mjuk kaka
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett26,9%
 Protein6,4%
 Kolhydrater66,7%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 439kcal
 Energi kJ1836kJ
 Fett22g
 Kolhydrat54,6g
 Protein5,2g
FettEnkelomättade fettsyror11g
 Fettsyror C12 (Laurinsyra) 0,3g
 Fettsyror C14 (Myristinsyra) 0,2g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 3,9g
 Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) 0,1g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 0,7g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 10,8g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 3,5g
 Fettsyror C18:3 (Linolensyra) 1,4g
 Fettsyror C20 (Arakinsyra) 0,1g
 Fleromättade fettsyror4,9g
 Kolesterol69,7mg
 Mättade fettsyror5,9g
KolhydraterDisackarider32,8g
 Fibrer0,8g
 Monosackarider0,2g
 Sackaros32,4g
MineralämnenFosfor157mg
 Jod4µg
 Järn0,68mg
 Kalcium133mg
 Kalium63mg
 Magnesium10mg
 Natrium295mg
 Selen4,8µg
 Zink0,32mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 4,19mg
 Askorbinsyra (Vitamin C) 1mg
 Folat (Folsyra) 12µg
 Karoten (Provitamin (A-vitamin)) 10µg
 Niacin (Vitamin B3) 1,2mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 2,2mg
 Retinol (Vitamin A) 140µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 141µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,09mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,12mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 0,23µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,09mg
 Vitamin D1,56µg
 Vitamin E4,19mg
ÖvrigtAska1,2g
 Avfall2%
 Vatten16,3g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa