Du är här: Hem » Kaloritabellen » Vaniljpudding

Vaniljpudding

Maträttstyp:Mousse, fromage, pudding
Rätt/råvara:Efterrätt
Livsmedelsgrupp:Efterrätter
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett29,7%
 Protein41,3%
 Kolhydrater29,1%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 95kcal
 Energi kJ396kJ
 Fett5,1g
 Kolhydrat5g
 Protein7,1g
FettEnkelomättade fettsyror2g
 Fettsyror C12 (Laurinsyra) 0,1g
 Fettsyror C14 (Myristinsyra) 0,1g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 1,2g
 Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) 0,1g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 0,4g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 1,8g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 0,3g
 Fettsyror C18:3 (Linolensyra) 0,1g
 Fettsyror C4-C100,1g
 Fleromättade fettsyror0,5g
 Kolesterol144mg
 Mättade fettsyror2g
KolhydraterDisackarider5g
 Monosackarider0,1g
 Sackaros0,9g
MineralämnenFosfor143mg
 Jod19µg
 Järn0,67mg
 Kalcium113mg
 Kalium178mg
 Magnesium14mg
 Natrium82mg
 Selen9,5µg
 Zink0,47mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 0,7mg
 Folat (Folsyra) 14µg
 Karoten (Provitamin (A-vitamin)) 20µg
 Niacin (Vitamin B3) 0,1mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 1,8mg
 Retinol (Vitamin A) 94µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 96µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,25mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,06mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 0,76µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,07mg
 Vitamin D0,85µg
 Vitamin E0,71mg
ÖvrigtAska0,9g
 Avfall4%
 Vatten81,8g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa