Du är här: Hem » Kaloritabellen » Torskfilé kokt

Torskfilé kokt

Maträttstyp:Kokt, kött, fisk eller grönsak
Rätt/råvara:Del av måltid, tillagat kött, fisk, fågel, vegetariskt
Livsmedelsgrupp:Fisk färsk fryst kokt
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett3,9%
 Protein96,1%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 86kcal
 Energi kJ361kJ
 Fett0,8g
 Protein19,5g
FettEnkelomättade fettsyror0,1g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 0,1g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 0,1g
 Fettsyror C20:5 (Eikosapentaensyra, EPA) 0,1g
 Fettsyror C22:6 (Dokosahexaensyra, DHA) 0,2g
 Fleromättade fettsyror0,3g
 Kolesterol57,2mg
 Mättade fettsyror0,1g
MineralämnenFosfor218mg
 Jod83µg
 Järn0,23mg
 Kalcium19mg
 Kalium407mg
 Magnesium32mg
 Natrium216mg
 Selen30,9µg
 Zink0,46mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 1,14mg
 Askorbinsyra (Vitamin C) 2mg
 Folat (Folsyra) 10µg
 Niacin (Vitamin B3) 2,3mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 5,9mg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,04mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,05mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 0,82µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,25mg
 Vitamin D1,14µg
 Vitamin E1,14mg
ÖvrigtAska1,7g
 Avfall39%
 Vatten78,1g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa