Du är här: Hem » Kaloritabellen » Stekt nötfärs

Stekt nötfärs

Maträttstyp:Stekt, kött, fisk, korv eller grönsak
Rätt/råvara:Del av måltid, tillagat kött, fisk, fågel, vegetariskt
Livsmedelsgrupp:Nöt kalv färskt fryst tillagat
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett27,4%
 Protein72,6%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 163kcal
 Energi kJ682kJ
 Fett8,3g
 Protein22g
FettEnkelomättade fettsyror3,4g
 Fettsyror C14 (Myristinsyra) 0,2g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 2g
 Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) 0,2g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 1,6g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 3g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 0,2g
 Fleromättade fettsyror0,3g
 Kolesterol59,3mg
 Mättade fettsyror4g
MineralämnenFosfor177mg
 Jod58µg
 Järn2,64mg
 Kalcium10mg
 Kalium321mg
 Magnesium20mg
 Natrium538mg
 Selen8,8µg
 Zink6,26mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 0,11mg
 Folat (Folsyra) 10µg
 Karoten (Provitamin (A-vitamin)) 11µg
 Niacin (Vitamin B3) 4,6mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 8,6mg
 Retinol (Vitamin A) 7µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 8µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,27mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,06mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 1,05µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,51mg
 Vitamin D0,55µg
 Vitamin E0,11mg
ÖvrigtAska2,1g
 Vatten67,5g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa