Du är här: Hem » Kaloritabellen » Sillsallad

Sillsallad

Maträttstyp:Sallad
Rätt/råvara:Tillbehör
Livsmedelsgrupp:Fisk färsk fryst kokt
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett18,8%
 Protein23,2%
 Kolhydrater58,0%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 93kcal
 Energi kJ388kJ
 Fett3,4g
 Kolhydrat10,5g
 Protein4,2g
FettEnkelomättade fettsyror1,4g
 Fettsyror C14 (Myristinsyra) 0,2g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 0,5g
 Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) 0,2g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 0,4g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 0,1g
 Fettsyror C18:3 (Linolensyra) 0,1g
 Fettsyror C20:5 (Eikosapentaensyra, EPA) 0,2g
 Fettsyror C22:6 (Dokosahexaensyra, DHA) 0,3g
 Fleromättade fettsyror0,9g
 Kolesterol16,7mg
 Mättade fettsyror0,8g
KolhydraterDisackarider3,5g
 Fibrer1,4g
 Monosackarider2,2g
 Sackaros3,5g
MineralämnenFosfor30mg
 Järn0,56mg
 Kalcium13mg
 Kalium191mg
 Magnesium13mg
 Natrium345mg
 Selen4,6µg
 Zink0,3mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 0,31mg
 Askorbinsyra (Vitamin C) 4mg
 Folat (Folsyra) 16µg
 Karoten (Provitamin (A-vitamin)) 14µg
 Niacin (Vitamin B3) 0,9mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 1,7mg
 Retinol (Vitamin A) 2µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 3µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,06mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,03mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 1,08µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,12mg
 Vitamin D1,04µg
 Vitamin E0,31mg
ÖvrigtAska1g
 Avfall4%
 Vatten79,5g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa