Du är här: Hem » Kaloritabellen » Rödkål brynt kokt

Rödkål brynt kokt

Rätt/råvara:Råvara, förädlad och bearbetad (använd ej)
Livsmedelsgrupp:Grönsaks- rotfrukts- baljväxträtter och produkter
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett19,4%
 Protein12,4%
 Kolhydrater68,2%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 70kcal
 Energi kJ292kJ
 Fett2,5g
 Kolhydrat8,8g
 Protein1,6g
FettEnkelomättade fettsyror1,4g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 0,2g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 0,1g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 1,4g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 0,6g
 Fettsyror C18:3 (Linolensyra) 0,2g
 Fleromättade fettsyror0,8g
 Mättade fettsyror0,3g
KolhydraterDisackarider2,2g
 Fibrer2,5g
 Monosackarider5,7g
 Sackaros2,2g
MineralämnenFosfor37mg
 Jod36µg
 Järn0,5mg
 Kalcium43mg
 Kalium346mg
 Magnesium17mg
 Natrium299mg
 Selen1µg
 Zink0,33mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 0,71mg
 Askorbinsyra (Vitamin C) 28mg
 Folat (Folsyra) 17µg
 Karoten (Provitamin (A-vitamin)) 19µg
 Niacin (Vitamin B3) 0,4mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 0,6mg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 2µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,02mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,04mg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,14mg
 Vitamin E0,71mg
ÖvrigtAska1,6g
 Avfall23%
 Vatten82,9g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa