Räkor konserv u lag
| Tillverkare: | Industritillverkat, mindre företag |
| Rätt/råvara: | Produkt/vara |
| Livsmedelsgrupp: | Skaldjur bläckfisk konserverad |
| Innehåll per 100 gram | |||
| Energifördelning | |||
| Fett | 4,3 | % | |
| Protein | 94,5 | % | |
| Kolhydrater | 1,2 | % | |
| Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 109 | kcal |
| Energi kJ | 454 | kJ | |
| Fett | 1,1 | g | |
| Kolhydrat | 0,3 | g | |
| Protein | 24 | g | |
| Fett | Enkelomättade fettsyror | 0,2 | g |
| Fettsyror C16 (Palmetinsyra) | 0,1 | g | |
| Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) | 0,1 | g | |
| Fettsyror C18:1 (Oljesyra) | 0,1 | g | |
| Fettsyror C20:5 (Eikosapentaensyra, EPA) | 0,2 | g | |
| Fettsyror C22:6 (Dokosahexaensyra, DHA) | 0,1 | g | |
| Fleromättade fettsyror | 0,3 | g | |
| Kolesterol | 244 | mg | |
| Mättade fettsyror | 0,2 | g | |
| Mineralämnen | Fosfor | 265 | mg |
| Järn | 3,1 | mg | |
| Kalcium | 115 | mg | |
| Kalium | 122 | mg | |
| Magnesium | 49 | mg | |
| Natrium | 980 | mg | |
| Selen | 21 | µg | |
| Zink | 1,3 | mg | |
| Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 1,5 | mg |
| Folat (Folsyra) | 2 | µg | |
| Niacin (Vitamin B3) | 1,8 | mg | |
| Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 6,2 | mg | |
| Retinol (Vitamin A) | 18 | µg | |
| Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 18 | µg | |
| Riboflavin (Vitamin B2) | 0,03 | mg | |
| Tiamin (Vitamin B1) | 0,01 | mg | |
| Vitamin B12 (Kobalamin) | 1 | µg | |
| Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,06 | mg | |
| Vitamin D | 0,61 | µg | |
| Vitamin E | 1,5 | mg | |
| Övrigt | Aska | 3,6 | g |
| Vatten | 71 | g | |