Du är här: Hem » Kaloritabellen » Räkor kokta

Räkor kokta

Tillverkare:Inte tillämpligt
Rätt/råvara:Del av måltid, tillagad potatis,ris,pasta, gröt
Livsmedelsgrupp:Skaldjur bläckfisk färsk fryst kokt
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett4,4%
 Protein95,6%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 111kcal
 Energi kJ464kJ
 Fett1,1g
 Protein24g
FettEnkelomättade fettsyror0,2g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 0,1g
 Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) 0,1g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 0,1g
 Fettsyror C20:5 (Eikosapentaensyra, EPA) 0,2g
 Fettsyror C22:6 (Dokosahexaensyra, DHA) 0,1g
 Fleromättade fettsyror0,3g
 Kolesterol164mg
 Mättade fettsyror0,2g
MineralämnenFosfor265mg
 Järn3,1mg
 Kalcium115mg
 Kalium122mg
 Magnesium49mg
 Natrium980mg
 Selen20µg
 Zink1,3mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 1,5mg
 Folat (Folsyra) 4µg
 Niacin (Vitamin B3) 3mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 7,4mg
 Retinol (Vitamin A) 20µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 20µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,03mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,01mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 1µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,1mg
 Vitamin D0,63µg
 Vitamin E1,5mg
ÖvrigtAska4g
 Avfall62%
 Vatten70g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa