Du är här: Hem » Kaloritabellen » Oxfilé nöt

Oxfilé nöt

Maträttstyp:Inte tillämpligt
Tillverkare:Inte tillämpligt
Rätt/råvara:Råvara
Livsmedelsgrupp:Nöt kalv färskt fryst tillagat
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett17,6%
 Protein82,4%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 122kcal
 Energi kJ511kJ
 Fett4,4g
 Protein20,6g
FettEnkelomättade fettsyror1,9g
 Fettsyror C14 (Myristinsyra) 0,1g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 1g
 Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) 0,1g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 0,7g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 1,7g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 0,1g
 Fleromättade fettsyror0,2g
 Kolesterol52mg
 Mättade fettsyror1,9g
MineralämnenFosfor197mg
 Jod1µg
 Järn2,9mg
 Kalcium6mg
 Kalium352mg
 Magnesium25mg
 Natrium53mg
 Selen8µg
 Zink4mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 0,1mg
 Folat (Folsyra) 12µg
 Karoten (Provitamin (A-vitamin)) 4µg
 Niacin (Vitamin B3) 5,5mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 9,3mg
 Retinol (Vitamin A) 2µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 2µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,12mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,03mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 1,2µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,44mg
 Vitamin D0,5µg
 Vitamin E0,1mg
ÖvrigtAska1,1g
 Vatten74g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa