Du är här: Hem » Kaloritabellen » Oxbringa nöt

Oxbringa nöt

Maträttstyp:Inte tillämpligt
Tillverkare:Inte tillämpligt
Rätt/råvara:Råvara
Livsmedelsgrupp:Nöt kalv färskt fryst tillagat
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett46,2%
 Protein53,8%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 205kcal
 Energi kJ858kJ
 Fett15,1g
 Protein17,6g
FettEnkelomättade fettsyror6,1g
 Fettsyror C14 (Myristinsyra) 0,4g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 3,6g
 Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) 0,4g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 2,9g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 5,5g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 0,4g
 Fettsyror C18:3 (Linolensyra) 0,1g
 Fettsyror C20:4 (Arakidonsyra) 0,1g
 Fleromättade fettsyror0,6g
 Kolesterol62mg
 Mättade fettsyror7,2g
MineralämnenFosfor170mg
 Jod1µg
 Järn2,1mg
 Kalcium4mg
 Kalium260mg
 Magnesium18mg
 Natrium71mg
 Selen9µg
 Zink4,4mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 0,44mg
 Folat (Folsyra) 12µg
 Karoten (Provitamin (A-vitamin)) 36µg
 Niacin (Vitamin B3) 4,2mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 7,4mg
 Retinol (Vitamin A) 19µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 22µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,17mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,09mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 1,4µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,39mg
 Vitamin D1µg
 Vitamin E0,44mg
ÖvrigtAska0,9g
 Avfall15%
 Vatten66,4g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa