Ost- o skinkpaj mellanmjölk matlagningsgrädde hemlagad
| Maträttstyp: | Paj, pizza, pirog |
| Tillverkare: | Hemlagat |
| Rätt/råvara: | Snabbmat |
| Livsmedelsgrupp: | Pizza paj pirog färdig smörgås |
| Innehåll per 100 gram |
| Energifördelning |  |
| | Fett | 42,9 | % |
| | Protein | 24,7 | % |
| | Kolhydrater | 32,5 | % |
| Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 286 | kcal |
| | Energi kJ | 1199 | kJ |
| | Fett | 19,8 | g |
| | Kolhydrat | 15 | g |
| | Protein | 11,4 | g |
| Fett | Enkelomättade fettsyror | 6,8 | g |
| | Fettsyror C12 (Laurinsyra) | 0,6 | g |
| | Fettsyror C14 (Myristinsyra) | 0,9 | g |
| | Fettsyror C16 (Palmetinsyra) | 5,5 | g |
| | Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra
) | 0,2 | g |
| | Fettsyror C18 (Stearinsyra) | 1,4 | g |
| | Fettsyror C18:1 (Oljesyra) | 6,4 | g |
| | Fettsyror C18:2 (Linolsyra) | 2,2 | g |
| | Fettsyror C18:3 (Linolensyra) | 0,3 | g |
| | Fettsyror C20 (Arakinsyra) | 0,1 | g |
| | Fettsyror C4-C10 | 0,6 | g |
| | Fleromättade fettsyror | 2,6 | g |
| | Kolesterol | 83 | mg |
| | Mättade fettsyror | 9,2 | g |
| | Transfettsyror | 0,1 | g |
| Kolhydrater | Disackarider | 1 | g |
| | Fibrer | 2,1 | g |
| | Monosackarider | 0,2 | g |
| | Sackaros | 0,1 | g |
| Mineralämnen | Fosfor | 174 | mg |
| | Järn | 6,2 | mg |
| | Kalcium | 96 | mg |
| | Kalium | 150 | mg |
| | Magnesium | 20 | mg |
| | Natrium | 365 | mg |
| | Selen | 9,8 | µg |
| | Zink | 1,45 | mg |
| Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 3,08 | mg |
| | Askorbinsyra (Vitamin C) | 1 | mg |
| | Folat (Folsyra) | 31 | µg |
| | Karoten (Provitamin (A-vitamin)) | 135 | µg |
| | Niacin (Vitamin B3) | 1,3 | mg |
| | Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 4 | mg |
| | Retinol (Vitamin A) | 180 | µg |
| | Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 191 | µg |
| | Riboflavin (Vitamin B2) | 0,2 | mg |
| | Tiamin (Vitamin B1) | 0,21 | mg |
| | Vitamin B12 (Kobalamin) | 0,55 | µg |
| | Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,1 | mg |
| | Vitamin D | 1,45 | µg |
| | Vitamin E | 3,08 | mg |
| Övrigt | Aska | 1,6 | g |
| | Vatten | 50,1 | g |
Källa, referenser och övriga länkar