Köttbullar råa frysta
| Maträttstyp: | Biffar, järpar, rullader, bullar, limpor |
| Tillverkare: | Industritillverkat, mindre företag |
| Rätt/råvara: | Produkt/vara |
| Livsmedelsgrupp: | Köttprodukter kötträtter |
| Innehåll per 100 gram | |||
| Energifördelning | |||
| Fett | 42,8 | % | |
| Protein | 38,5 | % | |
| Kolhydrater | 18,7 | % | |
| Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 213 | kcal |
| Energi kJ | 891 | kJ | |
| Fett | 14,9 | g | |
| Kolhydrat | 6,5 | g | |
| Protein | 13,4 | g | |
| Fett | Enkelomättade fettsyror | 6,9 | g |
| Fettsyror C14 (Myristinsyra) | 0,4 | g | |
| Fettsyror C16 (Palmetinsyra) | 3,7 | g | |
| Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) | 0,7 | g | |
| Fettsyror C18 (Stearinsyra) | 1,8 | g | |
| Fettsyror C18:1 (Oljesyra) | 5,9 | g | |
| Fettsyror C18:2 (Linolsyra) | 0,6 | g | |
| Fettsyror C18:3 (Linolensyra) | 0,1 | g | |
| Fleromättade fettsyror | 0,9 | g | |
| Kolesterol | 59 | mg | |
| Mättade fettsyror | 6,2 | g | |
| Kolhydrater | Disackarider | 0,6 | g |
| Fibrer | 0,2 | g | |
| Monosackarider | 0,1 | g | |
| Sackaros | 0,1 | g | |
| Mineralämnen | Fosfor | 130 | mg |
| Järn | 1,4 | mg | |
| Kalcium | 29 | mg | |
| Kalium | 305 | mg | |
| Magnesium | 14 | mg | |
| Natrium | 630 | mg | |
| Selen | 3 | µg | |
| Zink | 2 | mg | |
| Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 0,3 | mg |
| Folat (Folsyra) | 7 | µg | |
| Karoten (Provitamin (A-vitamin)) | 8 | µg | |
| Niacin (Vitamin B3) | 2,9 | mg | |
| Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 5,4 | mg | |
| Retinol (Vitamin A) | 20 | µg | |
| Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 21 | µg | |
| Riboflavin (Vitamin B2) | 0,1 | mg | |
| Tiamin (Vitamin B1) | 0,66 | mg | |
| Vitamin B12 (Kobalamin) | 1,4 | µg | |
| Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,36 | mg | |
| Vitamin D | 0,25 | µg | |
| Vitamin E | 0,3 | mg | |
| Övrigt | Aska | 3 | g |
| Vatten | 62 | g | |