Du är här: Hem » Kaloritabellen » Kalops nötkött fryst sås

Kalops nötkött fryst sås

Tillverkare:Industritillverkat, mindre företag
Rätt/råvara:Del av måltid, tillagat kött, fisk, fågel, vegetariskt
Livsmedelsgrupp:Köttprodukter kötträtter
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett26,1%
 Protein61,7%
 Kolhydrater12,2%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 123kcal
 Energi kJ516kJ
 Fett6g
 Kolhydrat2,8g
 Protein14,2g
FettEnkelomättade fettsyror2,9g
 Fettsyror C14 (Myristinsyra) 0,2g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 1,4g
 Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) 0,3g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 0,6g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 2,4g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 0,1g
 Fettsyror C18:3 (Linolensyra) 0,1g
 Fleromättade fettsyror0,2g
 Kolesterol44mg
 Mättade fettsyror2,4g
KolhydraterDisackarider0,5g
 Fibrer0,6g
 Monosackarider0,5g
 Sackaros0,5g
MineralämnenFosfor130mg
 Järn1,9mg
 Kalcium10mg
 Kalium230mg
 Magnesium11mg
 Natrium540mg
 Selen1µg
 Zink2,8mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 0,59mg
 Folat (Folsyra) 6µg
 Karoten (Provitamin (A-vitamin)) 108µg
 Niacin (Vitamin B3) 3mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 5,6mg
 Retinol (Vitamin A) 90µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 99µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,15mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,38mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 1,5µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,13mg
 Vitamin D0,86µg
 Vitamin E0,59mg
ÖvrigtAska2,4g
 Vatten74g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa