Glassås choklad, Ohoj
| Maträttstyp: | Sås |
| Tillverkare: | Industritillverkat, mindre företag |
| Rätt/råvara: | Produkt/vara |
| Livsmedelsgrupp: | Söta soppor kräm o sås tillagad |
| Innehåll per 100 gram | |||
| Energifördelning | |||
| Fett | 7,0 | % | |
| Protein | 4,0 | % | |
| Kolhydrater | 89,0 | % | |
| Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 352 | kcal |
| Energi kJ | 1471 | kJ | |
| Fett | 5,5 | g | |
| Kolhydrat | 69,5 | g | |
| Protein | 3,1 | g | |
| Fett | Enkelomättade fettsyror | 2,7 | g |
| Fettsyror C14 (Myristinsyra) | 0,1 | g | |
| Fettsyror C16 (Palmetinsyra) | 1,8 | g | |
| Fettsyror C18 (Stearinsyra) | 0,5 | g | |
| Fettsyror C18:1 (Oljesyra) | 2,7 | g | |
| Fettsyror C18:2 (Linolsyra) | 0,2 | g | |
| Fleromättade fettsyror | 0,2 | g | |
| Kolesterol | 2 | mg | |
| Mättade fettsyror | 2,4 | g | |
| Transfettsyror | 1,9 | g | |
| Kolhydrater | Disackarider | 37,2 | g |
| Fibrer | 3,9 | g | |
| Monosackarider | 17,9 | g | |
| Sackaros | 26 | g | |
| Mineralämnen | Fosfor | 91 | mg |
| Jod | 5 | µg | |
| Järn | 2,77 | mg | |
| Kalcium | 51 | mg | |
| Kalium | 307 | mg | |
| Magnesium | 41 | mg | |
| Natrium | 102 | mg | |
| Selen | 2,1 | µg | |
| Zink | 0,66 | mg | |
| Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 1,34 | mg |
| Folat (Folsyra) | 13 | µg | |
| Karoten (Provitamin (A-vitamin)) | 5 | µg | |
| Niacin (Vitamin B3) | 0,2 | mg | |
| Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 0,8 | mg | |
| Riboflavin (Vitamin B2) | 0,08 | mg | |
| Tiamin (Vitamin B1) | 0,01 | mg | |
| Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,01 | mg | |
| Vitamin D | 0,1 | µg | |
| Vitamin E | 1,34 | mg | |
| Vitamin K | 1 | µg | |
| Övrigt | Aska | 1,1 | g |
| Vatten | 16,8 | g | |