Fruktyoghurt 2,5% fett
| Tillverkare: | Industritillverkat, mindre företag | 
| Rätt/råvara: | Produkt/vara | 
| Livsmedelsgrupp: | Smaksatt fil youghurt uppfyller inte nyckelhålet | 
| Innehåll per 100 gram | |||
| Energifördelning | |||
| Fett | 12,0 | % | |
| Protein | 15,9 | % | |
| Kolhydrater | 72,1 | % | |
| Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 97 | kcal | 
| Energi kJ | 408 | kJ | |
| Fett | 2,5 | g | |
| Kolhydrat | 15 | g | |
| Protein | 3,3 | g | |
| Fett | Enkelomättade fettsyror | 0,6 | g | 
| Fettsyror C12 (Laurinsyra) | 0,1 | g | |
| Fettsyror C14 (Myristinsyra) | 0,3 | g | |
| Fettsyror C16 (Palmetinsyra) | 0,7 | g | |
| Fettsyror C18 (Stearinsyra) | 0,3 | g | |
| Fettsyror C18:1 (Oljesyra) | 0,5 | g | |
| Fettsyror C4-C10 | 0,3 | g | |
| Kolesterol | 8 | mg | |
| Mättade fettsyror | 1,6 | g | |
| Transfettsyror | 0,1 | g | |
| Kolhydrater | Disackarider | 12,5 | g | 
| Fibrer | 0,5 | g | |
| Monosackarider | 2 | g | |
| Sackaros | 9 | g | |
| Mineralämnen | Fosfor | 92 | mg | 
| Järn | 0,1 | mg | |
| Kalcium | 104 | mg | |
| Kalium | 152 | mg | |
| Magnesium | 12 | mg | |
| Natrium | 36 | mg | |
| Selen | 1,1 | µg | |
| Zink | 0,3 | mg | |
| Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 0,06 | mg | 
| Askorbinsyra (Vitamin C) | 2 | mg | |
| Folat (Folsyra) | 23 | µg | |
| Karoten (Provitamin (A-vitamin)) | 12 | µg | |
| Niacin (Vitamin B3) | 0,1 | mg | |
| Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 0,9 | mg | |
| Retinol (Vitamin A) | 21 | µg | |
| Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 22 | µg | |
| Riboflavin (Vitamin B2) | 0,16 | mg | |
| Tiamin (Vitamin B1) | 0,04 | mg | |
| Vitamin B12 (Kobalamin) | 0,2 | µg | |
| Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,04 | mg | |
| Vitamin D | 0,02 | µg | |
| Vitamin E | 0,06 | mg | |
| Övrigt | Aska | 0,7 | g | 
| Vatten | 78 | g | |