Fiskpudding m ris hemlagad
| Tillverkare: | Hemlagat |
| Rätt/råvara: | Maträtt, kött, "potatis" och grönsak, soppa, låda |
| Livsmedelsgrupp: | Fisk o skaldjursprodukter o rätter |
| Innehåll per 100 gram |
| Energifördelning |  |
| | Fett | 26,0 | % |
| | Protein | 53,0 | % |
| | Kolhydrater | 20,9 | % |
| Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 114 | kcal |
| | Energi kJ | 478 | kJ |
| | Fett | 5,6 | g |
| | Kolhydrat | 4,5 | g |
| | Protein | 11,4 | g |
| Fett | Enkelomättade fettsyror | 1,8 | g |
| | Fettsyror C12 (Laurinsyra) | 0,1 | g |
| | Fettsyror C14 (Myristinsyra) | 0,3 | g |
| | Fettsyror C16 (Palmetinsyra) | 1,3 | g |
| | Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra
) | 0,1 | g |
| | Fettsyror C18 (Stearinsyra) | 0,5 | g |
| | Fettsyror C18:1 (Oljesyra) | 1,5 | g |
| | Fettsyror C18:2 (Linolsyra) | 0,3 | g |
| | Fettsyror C22:6 (Dokosahexaensyra, DHA) | 0,1 | g |
| | Fettsyror C4-C10 | 0,3 | g |
| | Fleromättade fettsyror | 0,5 | g |
| | Kolesterol | 53 | mg |
| | Mättade fettsyror | 2,7 | g |
| Kolhydrater | Disackarider | 1 | g |
| | Fibrer | 0,1 | g |
| Mineralämnen | Fosfor | 167 | mg |
| | Järn | 0,4 | mg |
| | Kalcium | 60 | mg |
| | Kalium | 260 | mg |
| | Magnesium | 20 | mg |
| | Natrium | 425 | mg |
| | Selen | 10 | µg |
| | Zink | 0,6 | mg |
| Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 0,1 | mg |
| | Folat (Folsyra) | 13 | µg |
| | Karoten (Provitamin (A-vitamin)) | 13 | µg |
| | Niacin (Vitamin B3) | 1,7 | mg |
| | Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 3,8 | mg |
| | Retinol (Vitamin A) | 35 | µg |
| | Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 36 | µg |
| | Riboflavin (Vitamin B2) | 0,12 | mg |
| | Tiamin (Vitamin B1) | 0,08 | mg |
| | Vitamin B12 (Kobalamin) | 0,5 | µg |
| | Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,24 | mg |
| | Vitamin D | 0,47 | µg |
| | Vitamin E | 0,1 | mg |
| Övrigt | Aska | 1,9 | g |
| | Vatten | 76,5 | g |
Källa, referenser och övriga länkar