Fiskpinnar råa frysta
| Tillverkare: | Industritillverkat, mindre företag | 
| Rätt/råvara: | Produkt/vara | 
| Livsmedelsgrupp: | Fisk o skaldjursprodukter o rätter | 
| Innehåll per 100 gram | |||
| Energifördelning | |||
| Fett | 24,9 | % | |
| Protein | 35,7 | % | |
| Kolhydrater | 39,3 | % | |
| Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 191 | kcal | 
| Energi kJ | 798 | kJ | |
| Fett | 9 | g | |
| Kolhydrat | 14,2 | g | |
| Protein | 12,9 | g | |
| Fett | Enkelomättade fettsyror | 3,6 | g | 
| Fettsyror C12 (Laurinsyra) | 0,1 | g | |
| Fettsyror C14 (Myristinsyra) | 0,1 | g | |
| Fettsyror C16 (Palmetinsyra) | 3,1 | g | |
| Fettsyror C18 (Stearinsyra) | 0,3 | g | |
| Fettsyror C18:1 (Oljesyra) | 3,6 | g | |
| Fettsyror C18:2 (Linolsyra) | 1 | g | |
| Fettsyror C18:3 (Linolensyra) | 0,1 | g | |
| Fettsyror C20:5 (Eikosapentaensyra, EPA) | 0,1 | g | |
| Fettsyror C22:6 (Dokosahexaensyra, DHA) | 0,1 | g | |
| Fleromättade fettsyror | 1,3 | g | |
| Kolesterol | 35 | mg | |
| Mättade fettsyror | 3,6 | g | |
| Kolhydrater | Disackarider | 0,6 | g | 
| Fibrer | 0,5 | g | |
| Monosackarider | 0,1 | g | |
| Sackaros | 0,3 | g | |
| Mineralämnen | Fosfor | 146 | mg | 
| Järn | 0,7 | mg | |
| Kalcium | 23 | mg | |
| Kalium | 210 | mg | |
| Magnesium | 18 | mg | |
| Natrium | 300 | mg | |
| Selen | 20 | µg | |
| Zink | 0,4 | mg | |
| Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 0,75 | mg | 
| Folat (Folsyra) | 15 | µg | |
| Niacin (Vitamin B3) | 1,1 | mg | |
| Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 3,5 | mg | |
| Retinol (Vitamin A) | 2 | µg | |
| Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 2 | µg | |
| Riboflavin (Vitamin B2) | 0,06 | mg | |
| Tiamin (Vitamin B1) | 0,09 | mg | |
| Vitamin B12 (Kobalamin) | 1 | µg | |
| Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,21 | mg | |
| Vitamin D | 0,75 | µg | |
| Vitamin E | 0,75 | mg | |
| Övrigt | Aska | 1,4 | g | 
| Vatten | 62 | g | |