Champinjoncrêpe (crêpe 63 % fyllning 37 %) fryst värmd
| Maträttstyp: | Pannkaka, våfflor, crepe |
| Tillverkare: | Industritillverkat, mindre företag |
| Rätt/råvara: | Maträtt, kött, "potatis" och grönsak, soppa, låda |
| Livsmedelsgrupp: | Ägg o äggrätter |
| Innehåll per 100 gram |
| Energifördelning |  |
| | Fett | 21,8 | % |
| | Protein | 17,3 | % |
| | Kolhydrater | 60,9 | % |
| Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 163 | kcal |
| | Energi kJ | 681 | kJ |
| | Fett | 6,8 | g |
| | Kolhydrat | 19 | g |
| | Protein | 5,4 | g |
| Fett | Enkelomättade fettsyror | 3,2 | g |
| | Fettsyror C12 (Laurinsyra) | 0,1 | g |
| | Fettsyror C14 (Myristinsyra) | 0,1 | g |
| | Fettsyror C16 (Palmetinsyra) | 1 | g |
| | Fettsyror C18 (Stearinsyra) | 0,3 | g |
| | Fettsyror C18:1 (Oljesyra) | 3,1 | g |
| | Fettsyror C18:2 (Linolsyra) | 1,2 | g |
| | Fettsyror C18:3 (Linolensyra) | 0,4 | g |
| | Fleromättade fettsyror | 1,6 | g |
| | Kolesterol | 83,6 | mg |
| | Mättade fettsyror | 1,5 | g |
| Kolhydrater | Disackarider | 2,7 | g |
| | Fibrer | 2 | g |
| Mineralämnen | Fosfor | 109 | mg |
| | Järn | 0,61 | mg |
| | Kalcium | 56 | mg |
| | Kalium | 191 | mg |
| | Magnesium | 16 | mg |
| | Natrium | 375 | mg |
| | Selen | 6,1 | µg |
| | Zink | 0,74 | mg |
| Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 1,38 | mg |
| | Folat (Folsyra) | 20 | µg |
| | Karoten (Provitamin (A-vitamin)) | 5 | µg |
| | Niacin (Vitamin B3) | 1,4 | mg |
| | Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 2,8 | mg |
| | Retinol (Vitamin A) | 33 | µg |
| | Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 34 | µg |
| | Riboflavin (Vitamin B2) | 0,17 | mg |
| | Tiamin (Vitamin B1) | 0,07 | mg |
| | Vitamin B12 (Kobalamin) | 0,15 | µg |
| | Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,07 | mg |
| | Vitamin D | 0,26 | µg |
| | Vitamin E | 1,38 | mg |
| Övrigt | Aska | 1,4 | g |
| | Vatten | 65,4 | g |
Källa, referenser och övriga länkar