Blodbröd hårt
| Tillverkare: | Inte tillämpligt | 
| Rätt/råvara: | Produkt/vara | 
| Livsmedelsgrupp: | Blodprodukter o rätter | 
| Innehåll per 100 gram | |||
| Energifördelning | |||
| Fett | 2,2 | % | |
| Protein | 20,8 | % | |
| Kolhydrater | 77,0 | % | |
| Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 366 | kcal | 
| Energi kJ | 1533 | kJ | |
| Fett | 1,9 | g | |
| Kolhydrat | 65,5 | g | |
| Protein | 17,7 | g | |
| Fett | Enkelomättade fettsyror | 0,5 | g | 
| Fettsyror C16 (Palmetinsyra) | 0,2 | g | |
| Fettsyror C18:1 (Oljesyra) | 0,5 | g | |
| Fettsyror C18:2 (Linolsyra) | 0,6 | g | |
| Fettsyror C18:3 (Linolensyra) | 0,1 | g | |
| Fleromättade fettsyror | 0,7 | g | |
| Kolesterol | 30 | mg | |
| Mättade fettsyror | 0,2 | g | |
| Kolhydrater | Disackarider | 0,6 | g | 
| Fibrer | 6 | g | |
| Sackaros | 0,1 | g | |
| Mineralämnen | Fosfor | 465 | mg | 
| Järn | 19,8 | mg | |
| Kalcium | 36 | mg | |
| Kalium | 240 | mg | |
| Magnesium | 16 | mg | |
| Natrium | 160 | mg | |
| Selen | 3 | µg | |
| Zink | 1,3 | mg | |
| Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 0,24 | mg | 
| Folat (Folsyra) | 14 | µg | |
| Niacin (Vitamin B3) | 3,3 | mg | |
| Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 6,6 | mg | |
| Retinol (Vitamin A) | 12 | µg | |
| Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 12 | µg | |
| Riboflavin (Vitamin B2) | 0,13 | mg | |
| Tiamin (Vitamin B1) | 0,45 | mg | |
| Vitamin B12 (Kobalamin) | 0,4 | µg | |
| Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,24 | mg | |
| Vitamin D | 0,87 | µg | |
| Vitamin E | 0,24 | mg | |
| Övrigt | Aska | 1,5 | g | 
| Vatten | 7,4 | g | |