Du är här: Hem » Kaloritabellen » Vitling

Vitling

Maträttstyp:Inte tillämpligt
Tillverkare:Inte tillämpligt
Rätt/råvara:Råvara
Livsmedelsgrupp:Fisk färsk fryst kokt
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett3,2%
 Protein96,8%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 80kcal
 Energi kJ333kJ
 Fett0,6g
 Protein18,3g
FettEnkelomättade fettsyror0,2g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 0,1g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 0,1g
 Fettsyror C22:6 (Dokosahexaensyra, DHA) 0,1g
 Fleromättade fettsyror0,2g
 Kolesterol50mg
 Mättade fettsyror0,1g
MineralämnenFosfor183mg
 Järn0,3mg
 Kalcium50mg
 Kalium370mg
 Magnesium24mg
 Natrium50mg
 Selen25µg
 Zink0,5mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 0,23mg
 Folat (Folsyra) 12µg
 Niacin (Vitamin B3) 2mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 5,4mg
 Retinol (Vitamin A) 3µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 3µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,05mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,05mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 0,8µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,18mg
 Vitamin D0,7µg
 Vitamin E0,23mg
ÖvrigtAska1,2g
 Avfall52%
 Vatten79,9g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa