Du är här: Hem » Kaloritabellen » Rågbröd typ rallarhalvor ca 9% fibrer

Rågbröd typ rallarhalvor ca 9% fibrer

Tillverkare:Industritillverkat, mindre företag
Rätt/råvara:Produkt/vara
Livsmedelsgrupp:Mjukt bröd m fullkorn uppfyller nyckelhålet
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett2,6%
 Protein11,5%
 Kolhydrater85,9%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 261kcal
 Energi kJ1091kJ
 Fett1,5g
 Kolhydrat49,9g
 Protein6,7g
FettEnkelomättade fettsyror0,4g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 0,2g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 0,3g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 0,4g
 Fettsyror C18:3 (Linolensyra) 0,1g
 Fleromättade fettsyror0,5g
 Mättade fettsyror0,2g
KolhydraterDisackarider0,8g
 Fibrer9,1g
 Monosackarider3,7g
MineralämnenFosfor210mg
 Järn2,43mg
 Kalcium29mg
 Kalium321mg
 Magnesium75mg
 Natrium614mg
 Selen0,8µg
 Zink1,56mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 0,56mg
 Folat (Folsyra) 44µg
 Niacin (Vitamin B3) 1,8mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 2,9mg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,11mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,2mg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,19mg
 Vitamin E0,56mg
ÖvrigtAska2,5g
 Vatten30,3g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa