Quinoa röd kokt m salt
| Tillverkare: | Industritillverkat, mindre företag | 
| Rätt/råvara: | Del av måltid, tillagad potatis,ris,pasta, gröt | 
| Livsmedelsgrupp: | Övrigt mjöl gryn korn | 
| Innehåll per 100 gram | |||
| Energifördelning | |||
| Fett | 8,4 | % | |
| Protein | 15,4 | % | |
| Kolhydrater | 76,1 | % | |
| Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 140 | kcal | 
| Energi kJ | 586 | kJ | |
| Fett | 2,4 | g | |
| Kolhydrat | 21,7 | g | |
| Protein | 4,4 | g | |
| Fett | Enkelomättade fettsyror | 0,6 | g | 
| Fettsyror C16 (Palmetinsyra) | 0,2 | g | |
| Fettsyror C18:1 (Oljesyra) | 0,6 | g | |
| Fettsyror C18:2 (Linolsyra) | 0,9 | g | |
| Fettsyror C18:3 (Linolensyra) | 0,1 | g | |
| Fleromättade fettsyror | 1 | g | |
| Mättade fettsyror | 0,2 | g | |
| Kolhydrater | Disackarider | 0,7 | g | 
| Fibrer | 6,7 | g | |
| Sackaros | 0,7 | g | |
| Mineralämnen | Fosfor | 172 | mg | 
| Jod | 39 | µg | |
| Järn | 1,6 | mg | |
| Kalcium | 14 | mg | |
| Kalium | 209 | mg | |
| Magnesium | 83 | mg | |
| Natrium | 277 | mg | |
| Selen | 2,7 | µg | |
| Zink | 1,09 | mg | |
| Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 1,09 | mg | 
| Folat (Folsyra) | 87 | µg | |
| Karoten (Provitamin (A-vitamin)) | 3 | µg | |
| Niacin (Vitamin B3) | 0,4 | mg | |
| Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 1,1 | mg | |
| Riboflavin (Vitamin B2) | 0,07 | mg | |
| Tiamin (Vitamin B1) | 0,1 | mg | |
| Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,13 | mg | |
| Vitamin E | 1,09 | mg | |
| Vitamin K | 1 | µg | |
| Övrigt | Aska | 1,3 | g | 
| Vatten | 63,5 | g | |