Lök gul röd
| Tillverkare: | Inte tillämpligt | 
| Rätt/råvara: | Råvara | 
| Livsmedelsgrupp: | Grönsaker färska | 
| Innehåll per 100 gram | |||
| Energifördelning | |||
| Fett | 1,4 | % | |
| Protein | 16,4 | % | |
| Kolhydrater | 82,2 | % | |
| Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 32 | kcal | 
| Energi kJ | 136 | kJ | |
| Fett | 0,1 | g | |
| Kolhydrat | 6 | g | |
| Protein | 1,2 | g | |
| Kolhydrater | Disackarider | 1,7 | g | 
| Fibrer | 1,2 | g | |
| Monosackarider | 3,1 | g | |
| Sackaros | 1,7 | g | |
| Mineralämnen | Fosfor | 36 | mg | 
| Jod | 1 | µg | |
| Järn | 0,4 | mg | |
| Kalcium | 27 | mg | |
| Kalium | 192 | mg | |
| Magnesium | 10 | mg | |
| Natrium | 3 | mg | |
| Zink | 0,2 | mg | |
| Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 0,31 | mg | 
| Askorbinsyra (Vitamin C) | 6 | mg | |
| Folat (Folsyra) | 20 | µg | |
| Karoten (Provitamin (A-vitamin)) | 7 | µg | |
| Niacin (Vitamin B3) | 0,2 | mg | |
| Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 0,4 | mg | |
| Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 1 | µg | |
| Riboflavin (Vitamin B2) | 0,03 | mg | |
| Tiamin (Vitamin B1) | 0,04 | mg | |
| Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,16 | mg | |
| Vitamin E | 0,31 | mg | |
| Övrigt | Aska | 0,5 | g | 
| Avfall | 7 | % | |
| Vatten | 91 | g | |