Du är här: Hem » Kaloritabellen » Köttkorv ca 21% fett kokt

Köttkorv ca 21% fett kokt

Maträttstyp:Rökt/rimmat, kött och fisk
Tillverkare:Industritillverkat, mindre företag
Rätt/råvara:Del av måltid, tillagat kött, fisk, fågel, vegetariskt
Livsmedelsgrupp:Korv nöt gris lamm häst
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett61,0%
 Protein27,1%
 Kolhydrater11,9%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 235kcal
 Energi kJ981kJ
 Fett20,5g
 Kolhydrat4g
 Protein9,1g
FettEnkelomättade fettsyror9,9g
 Fettsyror C14 (Myristinsyra) 0,6g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 4,9g
 Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) 1,1g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 2,2g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 8,3g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 0,4g
 Fettsyror C18:3 (Linolensyra) 0,2g
 Fettsyror C20:4 (Arakidonsyra) 0,1g
 Fleromättade fettsyror0,8g
 Kolesterol65mg
 Mättade fettsyror8,4g
MineralämnenFosfor94mg
 Järn1mg
 Kalcium9mg
 Kalium126mg
 Magnesium12mg
 Natrium720mg
 Selen2µg
 Zink1,2mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 0,3mg
 Folat (Folsyra) 3µg
 Karoten (Provitamin (A-vitamin)) 8µg
 Niacin (Vitamin B3) 2,3mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 4mg
 Retinol (Vitamin A) 9µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 10µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,11mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,16mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 1,1µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,15mg
 Vitamin D0,2µg
 Vitamin E0,3mg
ÖvrigtAska2,4g
 Vatten64g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa