Du är här: Hem » Kaloritabellen » Köttfärs blandfärs (50% nöt 50% gris)

Köttfärs blandfärs (50% nöt 50% gris)

Maträttstyp:Inte tillämpligt
Tillverkare:Inte tillämpligt
Rätt/råvara:Råvara
Livsmedelsgrupp:Kött färskt fryst tillagat
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett45,0%
 Protein55,0%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 204kcal
 Energi kJ853kJ
 Fett14,8g
 Protein18,1g
FettEnkelomättade fettsyror6g
 Fettsyror C14 (Myristinsyra) 0,3g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 3,7g
 Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) 0,4g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 2,5g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 5,4g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 0,8g
 Fettsyror C18:3 (Linolensyra) 0,1g
 Fettsyror C20:4 (Arakidonsyra) 0,1g
 Fleromättade fettsyror1,1g
 Kolesterol56mg
 Mättade fettsyror6,7g
MineralämnenFosfor172mg
 Järn1,57mg
 Kalcium7mg
 Kalium314mg
 Magnesium23mg
 Natrium56mg
 Selen7,4µg
 Zink4,15mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 0,38mg
 Folat (Folsyra) 7µg
 Karoten (Provitamin (A-vitamin)) 5µg
 Niacin (Vitamin B3) 4,7mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 8mg
 Retinol (Vitamin A) 8µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 8µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,19mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,33mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 1,03µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,4mg
 Vitamin D0,54µg
 Vitamin E0,38mg
ÖvrigtAska1g
 Vatten66,3g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa