Du är här: Hem » Kaloritabellen » Krabba kokt

Krabba kokt

Tillverkare:Inte tillämpligt
Rätt/råvara:Del av måltid, tillagat kött, fisk, fågel, vegetariskt
Livsmedelsgrupp:Skaldjur bläckfisk färsk fryst kokt
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett9,9%
 Protein90,1%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 87kcal
 Energi kJ364kJ
 Fett1,9g
 Protein17,3g
FettEnkelomättade fettsyror0,4g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 0,1g
 Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) 0,1g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 0,1g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 0,2g
 Fettsyror C18:3 (Linolensyra) 0,1g
 Fettsyror C20:5 (Eikosapentaensyra, EPA) 0,3g
 Fettsyror C22:6 (Dokosahexaensyra, DHA) 0,1g
 Fleromättade fettsyror0,6g
 Kolesterol100mg
 Mättade fettsyror0,2g
MineralämnenFosfor173mg
 Järn0,8mg
 Kalcium43mg
 Kalium110mg
 Magnesium34mg
 Natrium210mg
 Selen50µg
 Zink5,5mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 1,22mg
 Folat (Folsyra) 20µg
 Niacin (Vitamin B3) 2,8mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 6mg
 Retinol (Vitamin A) 9µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 9µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,08mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,16mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 10µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,3mg
 Vitamin D0,13µg
 Vitamin E1,22mg
ÖvrigtAska1,8g
 Avfall84%
 Vatten79g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa