Hjortbog svensk
| Tillverkare: | Inte tillämpligt | 
| Rätt/råvara: | Råvara | 
| Livsmedelsgrupp: | Hjort färskt fryst tillagat | 
| Innehåll per 100 gram | |||
| Energifördelning | |||
| Fett | 8,8 | % | |
| Protein | 91,2 | % | |
| Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 107 | kcal | 
| Energi kJ | 447 | kJ | |
| Fett | 2,1 | g | |
| Protein | 21,7 | g | |
| Fett | Enkelomättade fettsyror | 0,5 | g | 
| Fettsyror C14 (Myristinsyra) | 0,1 | g | |
| Fettsyror C16 (Palmetinsyra) | 0,4 | g | |
| Fettsyror C18 (Stearinsyra) | 0,5 | g | |
| Fettsyror C18:1 (Oljesyra) | 0,4 | g | |
| Fettsyror C18:2 (Linolsyra) | 0,1 | g | |
| Fettsyror C18:3 (Linolensyra) | 0,1 | g | |
| Fleromättade fettsyror | 0,4 | g | |
| Kolesterol | 60 | mg | |
| Mättade fettsyror | 1 | g | |
| Mineralämnen | Fosfor | 205 | mg | 
| Järn | 2,6 | mg | |
| Kalcium | 8 | mg | |
| Kalium | 328 | mg | |
| Magnesium | 25 | mg | |
| Natrium | 74 | mg | |
| Selen | 9 | µg | |
| Zink | 4,5 | mg | |
| Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 0,76 | mg | 
| Folat (Folsyra) | 3 | µg | |
| Niacin (Vitamin B3) | 4,6 | mg | |
| Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 8,6 | mg | |
| Retinol (Vitamin A) | 8 | µg | |
| Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 8 | µg | |
| Riboflavin (Vitamin B2) | 0,48 | mg | |
| Tiamin (Vitamin B1) | 0,17 | mg | |
| Vitamin B12 (Kobalamin) | 3,7 | µg | |
| Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,06 | mg | |
| Vitamin D | 0,4 | µg | |
| Vitamin E | 0,76 | mg | |
| Övrigt | Aska | 1,2 | g | 
| Vatten | 75 | g | |