Havskräfta
| Tillverkare: | Inte tillämpligt | 
| Rätt/råvara: | Råvara | 
| Livsmedelsgrupp: | Skaldjur bläckfisk färsk fryst kokt | 
| Innehåll per 100 gram | |||
| Energifördelning | |||
| Fett | 3,6 | % | |
| Protein | 96,4 | % | |
| Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 106 | kcal | 
| Energi kJ | 441 | kJ | |
| Fett | 0,9 | g | |
| Protein | 24 | g | |
| Fett | Enkelomättade fettsyror | 0,1 | g | 
| Fettsyror C16 (Palmetinsyra) | 0,1 | g | |
| Fettsyror C18:1 (Oljesyra) | 0,1 | g | |
| Fettsyror C20:5 (Eikosapentaensyra, EPA) | 0,2 | g | |
| Fettsyror C22:6 (Dokosahexaensyra, DHA) | 0,1 | g | |
| Fleromättade fettsyror | 0,3 | g | |
| Kolesterol | 140 | mg | |
| Mättade fettsyror | 0,1 | g | |
| Mineralämnen | Fosfor | 183 | mg | 
| Järn | 0,8 | mg | |
| Kalcium | 60 | mg | |
| Kalium | 274 | mg | |
| Magnesium | 25 | mg | |
| Natrium | 53 | mg | |
| Selen | 50 | µg | |
| Zink | 1,3 | mg | |
| Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 1,5 | mg | 
| Folat (Folsyra) | 17 | µg | |
| Niacin (Vitamin B3) | 2,5 | mg | |
| Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 6,9 | mg | |
| Retinol (Vitamin A) | 15 | µg | |
| Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 15 | µg | |
| Riboflavin (Vitamin B2) | 0,06 | mg | |
| Tiamin (Vitamin B1) | 0,08 | mg | |
| Vitamin B12 (Kobalamin) | 0,5 | µg | |
| Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,21 | mg | |
| Vitamin D | 0,5 | µg | |
| Vitamin E | 1,5 | mg | |
| Övrigt | Aska | 1,2 | g | 
| Avfall | 70 | % | |
| Vatten | 73,9 | g | |