Grönsaksblandning för wokning
| Rätt/råvara: | Del av måltid, grönsaker |
| Livsmedelsgrupp: | Grönsaker frysta kokta konserverade |
| Innehåll per 100 gram |
| Energifördelning |  |
| | Fett | 3,7 | % |
| | Protein | 23,4 | % |
| | Kolhydrater | 72,9 | % |
| Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 50 | kcal |
| | Energi kJ | 208 | kJ |
| | Fett | 0,4 | g |
| | Kolhydrat | 7,8 | g |
| | Protein | 2,5 | g |
| Fett | Enkelomättade fettsyror | 0,1 | g |
| | Fettsyror C16 (Palmetinsyra) | 0,1 | g |
| | Fettsyror C18:1 (Oljesyra) | 0,1 | g |
| | Fettsyror C18:2 (Linolsyra) | 0,2 | g |
| | Fettsyror C18:3 (Linolensyra) | 0,1 | g |
| | Fleromättade fettsyror | 0,2 | g |
| | Mättade fettsyror | 0,1 | g |
| Kolhydrater | Disackarider | 1,1 | g |
| | Fibrer | 2,2 | g |
| | Monosackarider | 1,4 | g |
| | Sackaros | 1 | g |
| Mineralämnen | Fosfor | 50 | mg |
| | Jod | 7 | µg |
| | Järn | 0,5 | mg |
| | Kalcium | 21 | mg |
| | Kalium | 190 | mg |
| | Magnesium | 15 | mg |
| | Natrium | 84 | mg |
| | Selen | 0,7 | µg |
| | Zink | 0,31 | mg |
| Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 0,42 | mg |
| | Askorbinsyra (Vitamin C) | 26 | mg |
| | Folat (Folsyra) | 76 | µg |
| | Karoten (Provitamin (A-vitamin)) | 1258 | µg |
| | Niacin (Vitamin B3) | 0,8 | mg |
| | Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 1,1 | mg |
| | Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 120 | µg |
| | Riboflavin (Vitamin B2) | 0,08 | mg |
| | Tiamin (Vitamin B1) | 0,06 | mg |
| | Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,14 | mg |
| | Vitamin E | 0,42 | mg |
| Övrigt | Aska | 0,7 | g |
| | Avfall | 3 | % |
| | Vatten | 86,4 | g |
Källa, referenser och övriga länkar