Du är här: Hem » Kaloritabellen » Färskost på filmjölk ca 8% fett

Färskost på filmjölk ca 8% fett

Tillverkare:Industritillverkat, mindre företag
Rätt/råvara:Produkt/vara
Livsmedelsgrupp:Färskost o kvarg
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett43,5%
 Protein41,5%
 Kolhydrater15,0%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 119kcal
 Energi kJ496kJ
 Fett8,4g
 Kolhydrat2,9g
 Protein8g
FettEnkelomättade fettsyror1,9g
 Fettsyror C12 (Laurinsyra) 0,3g
 Fettsyror C14 (Myristinsyra) 0,9g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 2,4g
 Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) 0,1g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 0,9g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 1,7g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 0,1g
 Fettsyror C18:3 (Linolensyra) 0,1g
 Fettsyror C4-C101g
 Fleromättade fettsyror0,2g
 Kolesterol27mg
 Mättade fettsyror5,6g
 Transfettsyror0,2g
KolhydraterDisackarider2,8g
MineralämnenFosfor145mg
 Järn0,1mg
 Kalcium68mg
 Kalium134mg
 Magnesium5mg
 Natrium28mg
 Selen4µg
 Zink0,4mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 0,17mg
 Folat (Folsyra) 12µg
 Karoten (Provitamin (A-vitamin)) 20µg
 Niacin (Vitamin B3) 0,1mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 2mg
 Retinol (Vitamin A) 39µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 41µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,14mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,02mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 0,6µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,03mg
 Vitamin D0,06µg
 Vitamin E0,17mg
ÖvrigtAska0,7g
 Vatten80g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa