Du är här: Hem » Kaloritabellen » Dillkött nötkött m sås fryst

Dillkött nötkött m sås fryst

Tillverkare:Industritillverkat, mindre företag
Rätt/råvara:Del av måltid, tillagat kött, fisk, fågel, vegetariskt
Livsmedelsgrupp:Köttprodukter kötträtter
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett26,7%
 Protein58,8%
 Kolhydrater14,4%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 101kcal
 Energi kJ423kJ
 Fett5g
 Kolhydrat2,7g
 Protein11g
FettEnkelomättade fettsyror2,1g
 Fettsyror C14 (Myristinsyra) 0,2g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 1g
 Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) 0,2g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 0,6g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 1,9g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 0,3g
 Fettsyror C20:4 (Arakidonsyra) 0,1g
 Fleromättade fettsyror0,4g
 Kolesterol30mg
 Mättade fettsyror1,8g
KolhydraterDisackarider0,6g
 Monosackarider0,5g
 Sackaros0,6g
MineralämnenFosfor100mg
 Järn1mg
 Kalcium30mg
 Kalium160mg
 Magnesium12mg
 Natrium470mg
 Selen0,5µg
 Zink2,4mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 0,25mg
 Folat (Folsyra) 8µg
 Karoten (Provitamin (A-vitamin)) 300µg
 Niacin (Vitamin B3) 1,8mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 3,8mg
 Retinol (Vitamin A) 4µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 29µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,09mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,03mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 1,3µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,32mg
 Vitamin D0,48µg
 Vitamin E0,25mg
ÖvrigtAska1,7g
 Vatten79g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa